Олімпійський тиждень

З 11 по 15 вересня у Вищому професійному училищі № 55 відбулися заходи Олімпійського тижня.

12 вересня відбувся дружній турнір з шахів, в якому змагались три кращі шахісти училища. Перемогу здобула призерка міських та обласних змагань, учениця групи К 9, Перетятько Надія.

13 вересня відбулися “Веселі старти” та естафети, присвячені Дню фізичної культури та спорту, а також церемонія відкриття училищної спартакіади. Право підняття прапору отримали кращі спортсменки учілища – переможниця міських змагань з баскетболу 3х3, учениця групи К6 Коробкова Ніна та переможниця міських змагань з волейболу, учениця групи К6 Ярошенко Катерина.

У “Веселих стартах” прийняли участь всі навчальні групи училища та педагогічний колектив.

Кращими серед усіх груп стали учні групи К6 – команда “Честь”. Усі учасники заходу були нагороджені грамотами, дипломами та солодкими призами.

15 вересня відбулася святкова лінійка за олімпійською тематикою. Учні та працівники розповідали історію виникнення та відродження Олімпійських ігор, Олімпійського руху у світі й Україні.

Цього дня також відбувся конкурс стіннівок на Олімпійську тематику, перемогу в якому здобув учень групи З 1 Линник Владислав.

А завершив тиждень спорту дружній турнір з настільного тенісу, перемогу у якому здобула призерка міських змагань з настільного тенісу Макогон Наталія.