Змагання Веселі старти у ВПУ-55

12 вересня у ВПУ № 55 відбулися “Веселі старти”, присвячені Дню фізичної культури та спорту, а також церемонія відкриття училищної спартакіади.
У “Веселих стартах” прийняли участь всі навчальні групи училища та педагогічний колектив. Цього року була змінена традиційна структура проведення заходу. Вона полягала в тому, що у завданні приймала участь не вся команда, а певна кількість учасників, склад яких змінювався перед кожним завданням колективним рішенням команди. Тепер, обираючи склад на кожне окреме завдання, учні мали право вибору і більше напрацьовувались командні дії, відповідальність за прийняте рішення та вміння оцінити можливості учасників команди.
Учасники із задоволенням приймали участь в усіх конкурсах, продоменстрували високу фізичну активність, наполеглевість, стійкість характеру, злагодженність командних дій та зацікавленність.
Кращими серед усіх груп стали учні групи К7 (команда “Динамо”), друге місце посіла команда “Прометей” (група З 2), третє місце – команда “Люкс” (група К 3).